پایگاه اطلاع رسانی خاروانا:

 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی: اصناف حلقه مفقوده تولید هستند که باید به این مهم بها داده شود

 

پایگاه اطلاع رسانی خاروانا به نقل از  ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی گفت: اصناف حلقه مفقوده تولید در کشور هستند که باید بها لازم به آنها داده شود.

 

 

حسین نجاتی عصر روز پنجشنبه در همایش یک روزه رییسان اتحادیه های صنفی شهرستان تبریز در مجتمع مس سونگون در شهرستان ورزقان افزود: این استان بعد از تهران و اصفهان رتبه سوم تعداد واحدهای فعال صنفی را در کشور به خود اختصاص داده است.

وی اظهار کرد: 150 هزار واحد صنفی با سرانه اشتغال 5/2 نفر در حدود چهارصد هزار نفر در استان مشغول خدمات رسانی در بخش های گوناگون هستند.

وی گفت: از این تعداد 4/32 درصد تولیدی، 1/17 خدمات فنی، 39 توزیع و 5/11 درصد در عرصه خدمات مختلف فعالیت می کنند.

نجاتی افزود: آذربایجان شرقی در اعطای تسهیلات، صدور پروانه و ساماندهی املاک و مستغلات در کشور مقام اول را دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی در تولید کیف و کفش، قنادی، فرش، طلا و جواهر، شکلات و آجیل و خشکبار در کشور جزء اولین هاست، افزود: در صورت اجرای قانون رونق کارگاه های کمتر از 5 نفر کارگر، حدود 28 هزار نفر افراد متخصص که سال ها در صنوف مختلف فعالیت داشته و خبره هستند، اشتغال پایدار خواهند داشت.

وی با تاکید براینکه اصناف در تنظیم بازار نقش تعیین کننده ای دارند، گفت: سیاست دولت بر این است که در تنظیم بازار دخالت نداشته باشد و این امر مهم در بخش نظارت به اصناف واگذار شود.

نجاتی با بیان اینکه در استان در پخش مواد مورد نیاز مردم کمبود داریم، از بخش خصوصی، اصناف و اتحادیه ها خواست در امر تاسیس شرکت های بزرگ پخش در استان اقدام نمایند.

وی همچنین از تاسیس بانک اصناف در آینده نزدیک با هدف ارایه خدمات و تسهیلات برای اصناف در استان خبر داد و گفت: با ایجاد این بانک اصناف و بازاریان در دسترسی و دریافت تسهیلات به صورت آسان مشکل خاصی نخواهند داشت.

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: باتوجه به وجود منابع مهم صنعت مس و طلا در استان حضور فعال اصناف و سرمایه گزاران در رونق این صنعت ضروری است.

الله وردی دهقانی افزود: متاسفانه با وجود این همه نعمت خدادادی دراستان و تولید سالانه بیش از 300 هزار کنسانتره مس در مجتمع مس سونگون شهرستان ورزقان سرمایه گزاران استان در ایجاد صنایع پایین دستی مس و طلا در این شهرستان وارد میدان توسعه و اشتغال نشده اند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه با شروع احداث بزرگراه تبریز - ورزقان و آماده بودن شهرک صنعتی، تخصصی مس و با عزم ملی و مشارکت همه جانبه و با حمایت از بخش خصوصی شاهد تحقق و رونق صنعت مس و طلا در استان خواهیم بود.

وی افزود: البته باید دولت هم با ایجاد بستر مناسب و کوتاه کردن بروکراسی اداری در امر پذیرش و اعطای تسهیلات برای سرمایه گذاران در ایجاد اشتغال و آبادانی شهرستان و استان برنامه ریزی کند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: